Truita de patates classica: la recepta definitiva
La truita de patates és una d’aquelles receptes que mai fallen. Ideal per a un sopar lleuger, un pícnic o com a tapa. Aquí tens la meva versió clàssica, senzilla i amb aquell toc casolà que sempre triomfa.
Ingredients:
-
5 patates mitjanes
-
1 ceba (opcional, però molt recomanable)
-
6 ous
-
Oli d’oliva verge extra
-
Sal al gust
Passos:
-
Pela i talla les patates a rodanxes fines. Pica la ceba.
-
Fregeix-les amb força oli a foc mitjà fins que estiguin tendres però no gaire daurades.
-
Escorre l’excés d’oli i barreja les patates i la ceba amb els ous batuts i una mica de sal.
-
Afegeix una mica d’oli a una paella neta i vessa-hi la barreja. Cuina-la a foc mitjà-baix uns 5-6 minuts per costat. Dona-li la volta amb l’ajuda d’un plat.
-
Es pot servir calenta o freda!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada